Ενημερωτική εκδήλωση μηχανικών στην Καρδίτσα


 Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νέος Ενεργειακός Κανονισμός ΚΕΝΑΚ και εφαρμογή με το ολοκληρωμένο ενεργειακό λογισμικό 4Μ-ΚΕΝΑΚ», οργανώνεται στην Καρδίτσα, σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 ώρα 6 μμ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, από την ‘‘4Μ” σε συνεργασία με το τεχνικό γραφείο Ι. Κοκκάρας & Συνεργάτες, που είναι το εξουσιοδοτημένο κέντρο της στη Θεσσαλία.

 Εκτός από την  εναρκτήρια ομιλία του Γιάννη Κοκάρα, μηχανολόγου-ηλεκτρολόγου μηχανικού, στην εκδήλωση που τελεί  υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες εισηγήσεις:

-«Εισαγωγή στον ΚΕΝΑΚ και την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων», Άγγελος Τζαχάνης μηχανολόγος  μηχανικός, καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας

-«Ανάπτυξη μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου με το ενεργειακό πακέτο 4Μ-ΚΕΝΑΚ», Αλέξανδρος Γκέκας ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών

– «Ανάπτυξη μελέτης ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίου με το ενεργειακό πακέτο 4Μ-ΚΕΝΑΚ», Δημήτρης Τζάγκας ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Να επισπευτούν οι διαδικασίες για την κάλυψη της κενής θέσης αγροτικού ιατρού στα Βραγκιανά Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση δύο Σχολών στο Παράρτημα Καρδίτσας