Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω του ΕΤΕΑΝ

03 Οκτωβρίου 2017

synetairistiki-1

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία και προγράμματα του ΕΤΕΑΝ (Εξοικονομώ, ΤΕΠΙΧ και άλλα) πραγματοποίησε με επιτυχία, το απόγευμα της Τρίτης, στο ξενοδοχείο Κιέριον, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

synetairistiki-2

synetairistiki-3

synetairistiki-4

Στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας της περιοχής, η Συνεταιριστική Τράπεζα οργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση του κοινού  ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΑΝ και πως ακριβώς μπορούν να αξιοποιηθούν.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ κ. Κωνσταντίνος Γαλιάτσος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γιώργος Μπούκης.

Σε δηλώσεις τους αναφορικά με την εκδήλωση τόνισαν τα εξής:

 

Ο κ. Μπούκης

«Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών και στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα ανακοινωθούν σύντομα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας διοργανώνει σήμερα μια πολύ σημαντική εκδήλωση, στην οποία είναι καλεσμένος και βασικός ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ ο κος Γαλιάτσος. Θα μας ανακοινώσει τα νέα προγράμματα του ΕΤΕΑΝ, που είναι το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, το ΤΕΠΙΧ 2, οι Εγγυοδοσίες και πολλά άλλα προγράμματα, στα οποία θα συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Είμαστε η Τράπεζα η οποία είναι πρωτοπόρος σε όλα αυτά τα προγράμματα. Πάντα κοιτάμε ό,τι εργαλείο υπάρχει να το φέρνουμε στην τοπική αγορά και στην τοπική οικονομία προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Αυτό κάνουμε και τώρα και έχουμε να ανακοινώσουμε και άλλα σημαντικά πράγματα στο μέλλον»

 

Ο κ. Γαλιάτσος

«Ήρθαμε εδώ μετά από πρόσκληση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να αναπτύξουμε τη μέχρι τώρα ήδη άριστη συνεργασία μας με την Τράπεζα. Να την αναπτύξουμε σε πολύ περισσότερους τομείς από αυτούς που είχαμε μέχρι τώρα. Στο νέο πρόγραμμα σίγουρα θα συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας. Πέρα από τη συνεργασία που έχουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα διευρύνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους τομείς και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για εμάς και την Τράπεζα, όσο και για τις τοπικές επιχειρήσεις.»

Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει η ανακοίνωση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, απάντησε τα ακόλουθα: «Νομίζω ότι πιθανόν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να προχωρήσουμε όσον αφορά τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Όσον αφορά το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ πιστεύω ότι θα ξεκινήσει προς το τέλος Οκτωβρίου. Αναφορικά με τα υπόλοιπα προγράμματα, δεν θα βραδύνουν, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακοινώσουμε πολλές νέες συνεργασίες».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Αφήστε σχόλιο

Κίτρινα ποδήλατα - Το μπαράκι
Γιάννης Πάριος - Έρχονται στιγμές
Μάνος Ξυδούς - Γοργόνα
Ελευθερία Ελευθερίου - Σώμα βλέμμα και ψυχή
Σταμάτης Κόκκοτας - Σ΄ ευχαριστώ
Παναγιώτης Τσαφαράς - Οι καλύτερές μου μέρες
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ποιός είμαι εγώ
Μανώλης Λιδάκης - Στο ίδιο βαγόνι
Αφού Κατσιμίχα - Λουλούδι του δάσους
Γιάννης Χαρούλης - Έλα πάρε με

 


Red Hot Chili Peppers - Dani California
Queen - Another bites to dust
Modern Talking - Let΄s talk
Ace of Bass - The sign
Rick Astley - Take me to your heart
Blue System - Vampire
OMD - Enola gay
Anastasia - Pieces of a dream
Police - Every breath you take
Anggun - Saviour

 


Δεκέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ligo-gelio